Adresa:
Triglavska 8
34000
Telefon:
011/3224-234
Faks:
011/3034-242
Website:
Atos
Detaljnije:
Misionarski i duhovni centar Atos deluje već nekoliko godina, a osnovan je sa ciljem da ponudi našem narodu ono što mu je svakodnevno potrebno da bi živeo pravoslavnim hrišćanskim životom. Atos nastoji na negovanju i očuvanju pravoslavne tradicije i teži ka povratku pravoslavnom predanju. U Atos-ovoj knjižari u Nušićevoj ulici br. 5 na Terazijama možete naći veliki izbor knjiga i kompakt diskova pravoslavne sadržine. Takođe kod nas možete naći mnoštvo robe koja predstavlja svakodnevnu potrebu jednog pravoslavnog doma ili pravoslavnog hrama.
Misionarski i duhovni centar Atos je i izdavačka kuća koja se prvenstveno bavi izdavanjem knjiga sa temama iz života i istorije Pravoslavne crkve i njenih svetitelja. Od skora Atos je postao i muzički izdavač sa ciljem očuvanja i oživljavanja izvorne srpske narodne i duhovne muzike. U planu je i nekoliko multimedijalnih CD izdanja.
Mnogo toga što predstavlja potrebu jednog pravoslavnog hrišćanina (knjige, muzika, saveti) možete naći kod nas. A, ako nešto trenutno nemamo biće nam veliko zadovoljstvo da po Vašoj želji određenu robu nabavimo i dopremimo je do Vas.