Adresa:
Senjačka 24
11000
Telefon:
011/3691-008
Faks:
011/2653-441
Website:
St. George
Detaljnije:
MACO TEXTIL HANDELS GmbH, iz Hamburga osniva 6. 05. 1994. godine u Beogradu modnu kuću trikotaže St.George. Osnovna ideja kuće sadržana je u tri trajne vrednosti koje čine: kreatori, tehnologija i trajna etička načela.

Od Đurđevdana ’94 do proleća ‘01. godine kuća St.George održala je mnogobrojne revije na kojima je prikazala raznovrsne kolekcije primerene svom vremenu; učestvovala je na raznim priredbama, organizovala modno- muzičke hepeninge; učestvovala na mnogobrojnim Sajmovima odevanja u Beogradu, na beogradskom Fashion Week-u, na Dečijem modnom festivalu kao i na revijama u inostranstvu: na Kipru, londonskom Fashion Week-u itd.

Pored pedeset zaposlenih, kuća St.George radi sa još pedesetak ljudi iz drugih jugoslovenskih kolektiva. Džemperi, suknje, jakne, kompleti, pantalone i prateći detalji sa znakom St.George mogu se ponosno nositi na ulicama Pariza, Njujorka, Minhena, Londona ili Milana, kao što svakodnevno promiču ulicama cele Jugoslavije, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore…

Otuda i slogan modne kuće trikotaže St.Georga: “Svetski, a naše!”