Adresa:
I. L. Ribara 276
-
Telefon:
021/743-955
Website:
Modna kuća Gazu
Detaljnije:
Bačka Palanka
Prodavnica Mira, tel. 021/ 745-941
Novi Sad
"MODA GAZU", R. K. "Bazar" , tel. 021/ 25-245
"GAZU", Jevrejska 12, tel.021/29-526
Zrenjanin
"GAZU", Trg Republike 1, tel. 021/65-216

Modna kuća Gazu osnovana je 1996. godine. U najtežem periodu, društvenog i privrednog razvoja zemlje, dislocirana od modnih centara, samopregornim radom stvorena je, razvija se i raste porodična modna kuća sa već afirmativnim imenom "Gazu" u Bačkoj Palanci. Ambiciozan poduhvat, od želje da se sopstvenim snagama dostignu svetski modni trendovi posle 4 godine ostvareni su.
Prateći svetska dostignuća u muškoj i ženskoj modnoj industriji, "Gazu" danas proizvodi konfekciju visokog kvaliteta izrade i vrhunskog, savremenog dizajna. Proizvodni kapaciteti i savremena tehnička oprema, uz stalno praćenje svetskih tržišnih tokova i osluškivanje želja kupaca, permanentno širenje sopstvene prodajne mreže omogućile su brzi razvoj i afirmaciju modne kuće "Gazu". Nastupi na sajmovima mode i na modnim manifestacijama i revijama, kao i prezentacija u modnim časopisima i katalozima, marketinška su potpora ove modne kuće.
Modna kuća "Gazu" dobitnik je više prestižnih sajamskih priznanja za svoje ekskluzivne modele na sajmu mode u Beogradu.
Saradnja sa modnim poslenicama iz celog sveta, garant je modne aktuelnosti ove kuće koja preko veleprodajne mreže i 4 sopstvene prodavnice može da zadovolji najprobirljivije potrošače. U novi milenijum ulazimo sa ambicijama da se naši proizvodi nađu velikom svetskom tržištu.velikom svetskom tržištu.