Adresa:
Vojvode Putnika 67
34300
Telefon:
034/726-605
Faks:
034/726-605
Website:
DKN Moden - Leonardo košulje
Detaljnije:
Porodična firma familije Žarkić koja ima dugogodišnje iskustvo u oblasti tekstila. DKN Moden je posle teškog početka i velike konkurencije na domaćem tržištu postala vrlo uspešna proizvodna organizacija koja se bavi isključivo proizvodnjom muških košulja. Na tržištu je naša robna marka Leonardo. Stvaranjem novih modela, modernijeg načina izrade i radom na najsavremenoj opremi, takođe pravljenja odličnog spoja kvalitetnih Italijanskih materijala i savršene izrade došlo je do finalnog proizvoda Leonardo košulje.

Leonardo košulje su proizvod tima stručnih ljudi koji se trudi da kvalitetom dođe do kupca. Proizvode se isključivo po porudžbini kupca i za tu poručenu robu garantujemo isporuku u roku od 10 dana. Leonardo košulje se rade u svim veličinama od 36 pa čak i do 56. Isključivo se prave za poslovne ljude koji veći deo svog dana provode u odelu, tako da su naše košulje klasičnog kroja i klasičnijih dezena koji mogu da se kombinuju uz svaku boju odela i kravatu.

Imamo i omladinski program košulja "Leonardo active " koji je blago strukiran i predviđen je da blago prati liniju tela, a da se pri tom aktivan čovek tokom dana oseća komotno prilikom nošenja košulje.

Početkom 2005 godine smo u proizvodni program uključili i "Leonardo kids" dečije košulje od broja 2 do 10.

Posebno smo ponosni na naš program ručnog šivenja posebnih porudžbina unikata poznatijih kao "Leonardo made by hand".

Pažnja se obraća na pakovanje i izgled košulje kao finalnog proizvoda tako da se Leonardo košulje pakuju u posebno pakovanje koje sadrži tvrdu kutiju i zaštitni ukrasni papir ili kesu za košulje što još više upotpunjuje njihov izgled i potvrđuje kvalitet.