Adresa:
Vlajkovićeva 23
11000
Telefon:
011/334-27-63
Mobilni:
062/222-460
Sweet spa
Detaljnije:

Sweet spa je izložbeno prodajni salon preduzeća Nega d.o.o.
U Sweet spa salonu bavimo se promocijom i prodajom hidromasažera SG-2000 i Moya aroma uljima i solima.

Spa je skraćenica od "sanus per aquam", što znaci "vodom do zdravlja". Spa filozofija podrazumeva povratak prirodi. Voda je veoma bitna za naš organizam i za zdravlje celog organizma. Život nam je pun stresa i opuštanje uz lekovito dejstvo vode uz dodatak aroma soli ili ulja, je svakome dragoceno u očuvanju psihickog i fizickog zdravlja. Najosnovniji spa tretmani su hidromasaža u kombinaciji sa aromaterapijom.

Hidromasaža je tehnika koja se zasniva na starom principu: mehanička sposobnost vode da donosi brojne koristi organizmu. Topla masirajuća voda ima magičnu snagu bez obzira da li ce vas opustiti od svakodnevnog stresnog života ili pomladiti umorne mišiće i zglobove nakon sportskih ili drugih napora, hidromasaža će pomoci da se odlično osećate i zdravije spavate. Hidromasaža je poznata vekovima zbog svojih iscelujućih svojstava. Sweet spa Vam omogućava da uživate svakodnevno u hidromasaži, u svom domu.

Aromaterapija je drevna veština korišćenja eteričnih ulja na različite načine u cilju opuštanja, preventive, lečenja. Datira od najstarijih civilizacija. Vec 4500 godina pre Hrista stari Egipćani su uživali u umetnosti upotrebe mirisnih supstanci i njima lečili širok spektar bolesti : aromaterapija je bila njihov stil življenja.

Vaša mala banja u kući ili kućni spa - Sada i vi svakoga dana možete imati spa tretmane u svom kupatilu.