Adresa:
Ive Andrića 5
21000
Telefon:
021/63-64-728
Faks:
021/63-69-366
Ostral
Detaljnije:

Firma Ostral se bavi prodajom, instalacijom i održavanjem hidromasažnih bazena vrhunskog kvaliteta. Pogodni su za postavljanje kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Kapaciteta 3 do 8 osoba. Banja u Vašem dvorištu.

Hidromasažni bazeni su predviđeni da se koriste tokom cele godine, bez obzira na spoljnu temperaturu. Izrađuju se u različitim dimenzijama i sa različitim brojem i rasporedom sedišta i mlaznica. Bazen se može postaviti, bez velikih priprema, u vašoj kući, na terasi ili u dvorištu.

Njihovo kućište se najčešće izrađuje od drveta ili imitacije drveta. Na njega se postavlja školjka (unutrašnjost) bazena, a preko njega se ostavlja termoizolacioni poklopac. Hidromasažni bazen je ispunjen vodom koja se greje na zadatu temperaturu (optimalna temperatura za korišćenje bazena je između 34°C i 39°C. Pored grejača, od osnovne opreme svaki bazen ima pumpe, sistem za filtraciju vode i ozonator.

Možete smatrati da je kupovina hidromasažnog bazena najbolja investicija u zdravlje i kvalitet života Vas i Vaše porodice:

• bazen je oaza zdravlja, vaš centar za uživanje i relaksaciju
• hidroterapija toplom vodom vas oslobađa od stresa, bola i umora posle naoprnog radnog dana ili sportskih aktivnosti
• bazen je uvek na raspolaganju i spreman za upotrebu – u vašoj kući, terasi ili dvorištu.

Ostral je porodična firma osnovana 2005. godine sa željom da se tržištu Srbije i regiona ponudi profesionalan pristup prodaji, servisiranju i održavanju hidromasažnih bazena.

Zastupnici smo američkog proizvođača Artesian Spas, čime smo na tržište doveli izuzetan kvalitet i raspon proizvoda, a zahvaljujući organizaciji posla, rok isporuke smo sveli na 2 do 3 nedelje.

Osim Artesian Spas, u ponudi imamo i bazene renomiranog nemačkog proizvođača RivieraPool čiji se spa bazeni ističu izuzetnim dizajnom, ali i oprobanim kvalitetom.

Zamislite kako ulazite u mirisnu, toplu vodu...
Milioni mehurića miluju Vam telo...
Mlazevi vode masiraju svaki Vaš mišić...
Zamislite da svira tiha, lagana muzika...
Zamislite da je sa Vama neko koga volite...
Otvorite oči i nastavite da uživate.