Adresa:
Vase Pelagića 48
11000
Telefon:
011/369-91-93
Website:
Jai Thai
Detaljnije:

Hram tradicionalne Tajlandske masaže

Vekovnu tradiciju istočnjačke kulture nege duha i tela, preneli smo za vas na samo pet minuta od urbanog dela Beograda. Oprobajte po prvi put metode stare hiljadama godina u Jai Thai centru koji je alternativa za destinacije snova dalekog Istoka gde se i dalje neguje kultura očuvanja zdravlja, tela i duha koja se polako zaboravlja u savremenom i brzom načinu života gde je akcenat na materijalnim vrednostima. Posvetite vreme sebi u mirnoj, opuštajućoj atmosferi koja ovo mesto čini savršenom egzotičnom oazom. Ulaskom u ovaj jedinstveni prostor koji je u celini osmišljen u stilu tradicionalnih tajlandskih hramova, osetićete mističnu atmosferu nama dalekog orijenta.

U Jai Thai centru koji predstavlja sponu sa kulturom Tajlanda, nudimo vam opuštajuće tretmane u kojima ćete uživati, a koji pomažu i u oslobađanju od negativnih posledica modernog načina života kao što su stres, iscrpljenost i gojaznost. U autenticnom okruženju Jai Thai centra, nalazi se i restoran internacionalne kuhinje, kao i impresivna café bašta, a ceo kompleks je kreacija svetski priznatog majstora dekorativnih umetnosti Ivana Kisoveca.

Luksuzni ambijent našeg hrama, jedinstven na našem podneblju, pruža širok spektar ponude: tradicionalnu Tajlandsku masazu, Yoga Thai masažu, Aromaterapy i druge masaže kao i prirodne tretmane nege lica i tela. Za sve naše tretmane koristimo potpuno prirodne sastojke sa Tajlanda dobijene od biljaka, cveća, voća i minerala. Različite vrste potpuno prirodnih ulja za masažu kao i mešavine esencijalnih ulja, lako se apsorbuju i ne izazivaju alergijsku reakciju.

U Jai Thai centru, hramu blagostanja i harmonije, koristimo sledeća masažna ulja: masažno ulje za oslobađanje od stresa, detoksikaciju, povećanje energije, ulja za oblikovanje tela i masažna ulja za smanjenje bolova. Možete odabrati i masažno ulje koje Vam se najviše dopada i čija Vam mirisna nota najvise odgovara.

Tajlandska bazična masaža je drevna umetnost očuvanja zdravlja tela. Uravnoteženjem energetskih tokova skeletne i mišićne strukture, majstori tradicionalne tajlandske masaže postižu apsolutni relaksacijski učinak. Puna sesija tradicionalne tajlandske masaže uključuje ritmički fizički pritisak s najrazlicitijim izborom masažnih zahvata, neposrednog klasičnog masiranja kao i kiropraktičnog telesnog tretmana.