Kategorije:
Adresa:
Admirala Geprata 13
11000
Telefon:
011/3067-202
Faks:
011/7611-420
Website:
Epilion dermatološki laser centar
Detaljnije:

Laserska dermatologija, digitalna dermatologija, klasična dermatologija

Uklanjanje neželjenih dlačica je deo vekovne tradicije. Načini uklanjanja, kao i područja kože sa kojih su se dlačice uklanjale razlikovali su se, a i uporedo sa višestrukim napretkom tehnologije - razvijali i usavršavali. Nekada je ta potreba i navika više pripadala određenim kulturama i podnevljima i bila uglavnom vezivana za lepši pol, no danas stvari stoje sasvim drugačije. Brojne studije i istraživanja su pokazala da je depilacija globalno postala nezaobilazni deo brige o telu.

· Epilacija laserom je medicinski najsavršenija, najjednostavnija, najefikasnija, najmanje bolna, najjeftinija i najtrajnija metoda danas dostupna u svetu.
· Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlake i svetlu kožu, jer tamne dlake apsorbuju više energije od svetle kože.

· 10 dana pre i 14 nakon tretmana se ne sme sunčati niti koristiti solarijum (Tenirana koža umanjuje efikasnost tretmana).

· Pre tretmana ne smeju se koristiti preparati koji sadrže derivate A-vitaminske kiseline (retin-A krema), AHA kiseline, kao i sredstva koja iritiraju kožu.

· 4-6 nedelja pre tretmana laserom, dlake se ne smeju izbeljivati, čupati pincetom ni depilirati voskom (da bi se postigao maksimalan efekat).

Tu je i jedini "pulse dye" laser na zapadnom Balkanu za vaskularne promene lice i tela.