Kategorije:
Adresa:
Sokolska 7
11000
Telefon:
065/400-43-21
Faks:
011/245-30-39
Website:
SkinCare Centar
Detaljnije:

Kao rezultat dugogodišnje saradnje na nivou dermatolog (viši estetičar kozmetičar) - pacijent koja u praksi daje najbolje rezultate, u Beogradu je otvoren studio za medicinsku negu kože SkinCare Centar.

U SkinCare Centru na jednom mestu možete dobiti savet renomiranog dermatologa o kućnoj medicinskoj nezi kao i profesionalni medicinski tretman koji Vam je neophodan da bi Vaša koža povratila sjaj i lepotu.

Uklonite trajno neželjene dlačice sa 5 do 6 laserskih tretmana. Laserska epilacije je lak, brz i efektan proces. Do lepote sa laserskom tehnologijom. Bez bolnog voska, elektrolize ili brijanja.

Smanjenje bora, zatezanje kože, korigovanje ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži, uz manje bola i duplo kraće vreme oporavka. Uz pomoć nove metode Frakcionisani RF lifting.

Akne, kapilari, ožiljci od akni, mogu biti Vaša prošlost. Korigovanje ožiljaka od akni, uz manje bola sa našom laserskom metodom.

U SkinCare Centru možete dobiti dermatokozmetički savet renomiranog dermatovenerologa prim dr Gorane Isailović.

Savetovalište je otvoreno svakim radnim danom, a Vaš tremin možete zakazati putem telefona ili nam pitanje postavite putem mail-a.