Adresa:
7. Jula bb
35000
Telefon:
035/220-107
Faks:
035/220-107
Website:
Kazeto Srbsko
Detaljnije:
Predstavništvo firme Kazeto, renomiranog češkog proizvođača modernih i atraktivnih proizvoda od lepenke, koje imaju široku primenu u poslovnim i stambenim enterijerima.

Firma Kazeto je tradicionalni češki proizvođač proizvoda od lepenke. Fabriku je još daleke 1925. godine osnovao Karel Zejda (KArel ZEjda TOvarna). Ova veoma uspešna fabrika za proizvodnju putnih torbi i kofera imala je proizvodna postrojenja, koja su pokrivala sve potrebe za proizvodnjom svih pojedinačnih komponenti, korišćenih za sklapanje proizvoda i bila je samostalna.

Godine 1948. firma je bila nacionalizovana i nastavlja da proizvodi isti asortiman proizvoda i dalje veoma uspešno do 1989. godine, kada su se stvorili uslovi za denacionalizaciju fabrike i tako se vlasništvo vraća u ruke njenih osnivača. Kada se godine 1997. završila restitucija, osnovana je sadašnja firma KAZETO, spol. s.r.o.

U sadašnje vreme se ova firma sa dugom tradicijom u ovoj oblasti koncentriše pre svega na proizvodnju veoma atraktivnih i modernih proizvoda od lepenke, koje imaju širok spektar primene u opremanju enterijera u stambenim prostorijama, u spavaćim sobama, dnevnom boravku, dečjim sobama, prostorijama za ostavu, ali i u radnim sobama i kancelarijskom prostoru.

Sada smo po prvi put u mogućnosti da Vam ponudimo ove atraktivne proizvode i na našem tržištu i sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ukrasne predmete kao što su koferi i kutije različitih veličina, oblika i boja , organizere, fascikle, dečje igračke i sl.