Adresa:
Omladinskih brigada 100
11070
Telefon:
011/2169-430
Faks:
011/3284-799
Website:
Tier Enterijeri
Detaljnije:
Uz naš vrhunsk dekorativni program možete opremit svaki enterijer, i učiniti lepšim svaki prostor, svaki prozor. Nudimo Vam zavese i garnišne vrhunskog kvaliteta, kao i sunčani program u koji spadaju venecijaneri, plise, rolo zavese. Svi artikli i materijali su uvozni, različitog dizajna, boja i dezena.

• Plise je idealno rešenje za moderne i estetski osmišljene prostore, kako stambene, tako i poslovne. Izrada je od kvalitetnog poliestera u pastelno plavoj, bež i narandžastoj boji.

• Platneni rolo sa potpuno novim i praktičnim mehanizmom izrađuje se u velikom spektru boja, dezena i dimenzija. Posebno izdvajamo neprovidni rolo sa interesantnim dečijim motivima.

• Rolo od prirodnih materijala - pletenog bambusa ili jute, idealno je rešenje za prirodnu zasenčenost prostora, a ujedno i za moderan izgled prozora.

• Raff rolo sistem ili rimska zavesa različitih dimenzija ima posebnu pogodnost u vidu mehanizma koji omogućava da se ova zavesa montira i u sam prozor, bez odstojanja od zida.

• Venecijaneri su uvek moderno rešenje za kontrolu osunčanosti prostorija. Čine ih lamele širine 25mm, izrađene od drvenih ili legiranih aluminijumskih traka obostrano obojenih. Mogu se montirati u drvenu, metalnu i pvc stolariju.

• Trakaste zavese sastoje se od montažnih lamela širine 89 mm. One su elegantno i funkcionalno rešenje za zastiranje velikih staklenih površina u svakom poslovnom i stambenom prostoru. Ima ih u raznim pastelnim bojama i dezenima, kao i u različitim dimenzijama.

• Garnišne su izrađene od najkvalitetnijih materijala – inoxa, aluminijuma, mesinga, plemenitog čelika i drveta, sa različitim završecima koje možete sami birati. Mogu biti jednoredne ili dvoredne, uz mogućnost skraćivanja ili produžavanja šipki do željene dimenzije, uz dodatnu ponudu ugaonih spojnica sa varijabilnim uglom spajanja dve garnišne. Nosači mogu biti otvoreni ili zatvoreni. Uz bogat asortiman garnišni odgovorićemo Vam na sve zahteve u pogledu funkcionalnosti, estetike i oplemenjivanja enterijera.

• Materijali za zavese i draperije savremenog dizajna, boja i dezena, prilagodljivih svakom prostoru. Možemo Vam ih sašiti po meri, i pomoći u izboru materijala, načinu kreiranja i postavljanja zavese. U ponudi imamo i veliki izbor pratećih i dekorativnih delova – ukrasne štipaljke, deko magnete, držače dekora i deko lance za drapere. Pojedinačno su pakovani, tako da se mogu posebno isporučivati.

• Paneli su idealno rešenje za zastiranje velikih staklenih površina. Sastoje se od kvalitetne aluminijumske šine u beloj ili srebrnoj boji sa pratećim gornjim držacima zavese i donjim tegovima.

Radno vreme: ponedeljak - subota od 08.30 - 21.30 h nedelja od 08.30 - 19.00 h