Adresa:
Višnjićeva 11
11000
Telefon:
011/263-75-40
Faks:
011/2624-957
Mobilni:
063/251-495
Migor
Detaljnije:
Migor je jedan od vodećih studija za aranžiranje i dekorisanje enterijera u Srbiji i nudi najveći izbor najkvalitetnijih uvoznih materijala. Naši dizajneri i majstori, sa višegodišnjim iskustvom, predvođeni dokazanim stručnjakom u ovoj oblasti gospođom Miroslavom Stanojević, ispuniće sve vaše zahteve. Radimo po porudžbini, šijemo, savetujemo, montiramo, dolazimo na lice mesta.

Zavese
Nudimo vrhunski program zavesa iz sopstvne kolekcije. Raspolažemo sa vise od 1000 uzoraka zavesa od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Od prirodnih materijala: svila, pamuk, lan i mešavine lan - pamuka. Veštački materijali: akril, poliakril, viskoza i mešavina pamuk - viskoza. Materijali su sa deklaracijom o sastavu i načinu održavanja.
Svaki prostor zahteva određeni tip zavese, od materijala da kroja, a u izboru vam pomažu naši stručnjaci. Izrađujemo klasične, moderne, trakaste, paketo, decče ili zavese po vašem izboru. Nudimo i velik izbor materijala za draperije koji su vrlo važan detalj u vasem prostoru. Zavese i draperije šijemo u sopstvenoj radionici i u dogovorenim rokovima. Sa vama smo od izbora do postavljanja zavesa i draperija.

Jastučići
Ukrasni jastučići neizostavni su detalj u dnevnoj, spavaćoj i sobama u rezidencijama. Oni sadržajno upotpunjuju prostor a imaju i svoju funkcionalnu ulogu. Izrađuju se od najrazličitijih materijala, raznih su oblika i dimenzija. Nudimo veliki izbor ovih jastučića, a izrađujemo i po vašoj želji.

Pozamanterija
Sitni detalji kao što su rese, kićanke, razne trake, gajtani, gurtne, bortne, paspuli… služe da upotpune izgled vaše zavese ili draperije i bez njih slika prostora koji opremate nije potpuna. Imamo veliki izbor visoko kvalitetnih, ukrasnih detalja.

Garnišne
Migor raspolaže vrhunskim asortimanom uvoznih granišni, savremenog dizajna, izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Imamo drvene, mesingane, aluminijumske, prohromske, kovane, ekskluziv i kombinovane metal - drvo garnišne. Od plafonjera imamo dvokananlne, trokananlne i krivine. Od metalnih, koji idu na plafon i zid, nudimo garnišne sa potezačem i bez potezača. Paketo garnišne su sa paketo balonom, sa šipkicama i plise. Panelne zavese su sa tri i vise panela.
Važna napomena: garnišna se uvek kupuje posle izbora zavese. Pomoći ćemo vam da vaša garnišna odgovara zavesi koju ste izabrali.

Tapete
Tapete imaju najširu primenu u uređenju poslovnih i prostora u kojima se stanuje. Nudimo sve vrste tapeta od klasicnih, natural, modernih i dečijih… imamo poseban program za poslovne prostore i rezidencije. Imamo i tapete sa štrasom.